Uw ervaren rietdekker in Slijk-Ewijk

Neem contact op

Wilt u graag een rieten dak voor uw woning? Dat begrijpen wij! Een rieten dak ziet er mooi en chique uit en is ook nog eens een goede investering. Het geeft namelijk goede isolatie, waardoor uw energiekosten lager zullen uitvallen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Rieten dak

De voordelen van een rieten dak

Het kiezen voor een rieten dak brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het voor een goede isolatie van uw woning. Hierdoor is het koel in de zomer en lekker warm in de winter. De energiekosten voor uw woning zullen laag blijven en de waarde van uw woning stijgt. Daarnaast is riet een duurzaam product uit de natuur. Het riet komt uit Nederland en hoeft dus niet vanuit het buitenland te worden vervoerd. Tot slot heeft riet een lange levensduur. Een rieten dak gaat dan ook jaren mee en is een verantwoord product.

Een rieten dak onderhouden

Wanneer u een rieten dak regelmatig onderhoudt, kan het ontzettend lang meegaan. Wij raden u dan ook ten zeerste aan om dit te doen. U kunt dit deels zelf doen, maar sommige werkzaamheden moeten door een professionele rietdekker worden gedaan. Zo is het belangrijk dat u zelf het rieten dak schoon houdt en dat u het riet om de twee jaar behandelt met algendodende spray. Daarnaast kunt u een professioneel rietdekkersbedrijf vragen om ongeveer om de tien jaar een grote onderhoudsbeurt uit te voeren.

Contact